G R 8

Učitava se...

GR8 Solutions Agency

Prave usluge na jednom mjestu

GR8 Solutions Agency je  kreativna digitalna agencija usresređena na graficki dizajn, WEB dizajn, programiranje (development), digitalni marketing i poboljšanje poslovanja naših klijenata.

Osnovan od strane dizajnera, GR8 Solutions je kreativna agencija koja voli izazove, predanost i dobre ljude. Naši zidovi su pokriveni idejama i konceptima, a naš tim je uvijek raspoložen da pomogne. Dobra komunikacija i saradnja sa našim klijentima je ono čemu težimo i to je uvijek na prvom mjestu…

01

Grafički dizajn

Krativna dizajn rješenja za Vaš brend. Naši dizajneri rade na kreiranju lijepih, funkcionalnih i jedinstvenih rješenja za različite poslovne izazove, a ono što proizvedemo predstavlja ličnost, priču iza brenda i podstiče na interakciju.

02

WEB dizajn

U arsenalu naše digitalne agencije responzivnost i prilagodljivost svakom uređaju su standard, zajedno sa dobrom optimizacijom, i posebnim trikovima 😉 čine naše sajtove brzim, funkcionalnim i lijepim...

03

Digitalni marketing

Prilagođavamo se potrebama klijenta i promovišemo Vaše poslovanje na pravi način, nagrađujući ga porastom broja fanova, prodaje i značajnim feedback-om koji će voditi Vaš biznis u pravom smijeru...

04

Development

Unikatno rješenje sa bezbroj mogućnosti. Vaše poslovanje zaslužuje detaljan pristup. Izrada mobilnih aplikacija, WEB aplikacija, mobilnih eCommerce rješenja i slanje notifikacija ka segmentiranim korisnicima samo su neke od usluga...

05

SEO Optimizacija

Idite dalje nego što ste mislili da možete! A sa našim SEO (Search Engine Optimization) možete dalje nego ikada do sada i to relativno brzo! Skoncentrisani smo isključivo na primjenu organskih tehnika i metoda koje predlaže Google.

06

Photo i Video

Vršimo usluge snimanje i fotografisanja bilo čega što je Vama bitno i pro Vi želite. Profesionalna oprema studio za fotografisanje samo su neka od naših oruđa. Kreativnost je naravno glavno oruđe.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Grafički dizajn

Popularne usluge grafičkog dizajna koje nudimo

Logo dizajn

Omogućite Vašem brendu da konačno zasija punim sjajem. Dozvolite nam da prevaziđemo Vaša očekivanja jedinstvenim logotipom. Danas je logo dizajn prava umjetnost pa je mnogo važno da Vas logo prikazuje u najboljem svijetlu, zbog toga jer on predstavlja Vašu firmu odosno nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva.

Korporativni identitet
UI/UX dizajn
Dizajn vizuala za drustvene mreze
Dizajn brošura, kataloga i prospekata
Dizajn menija
Dizajn flejera i plakata
Brendiranje vozila
Dizajn bilborda
WEB dizajn

Popularne usluge web dizajna koje nudimo

Izrada web sajta

Pristupačne cijene za izradu web sajta jedan su od bitnijh kriterijuma zbog kojih nas klijenti biraju. Tu su naravno, kvalitet i profesionalnost u usluživanju. Preko 110 web sajtova za domaće i strane firme, predstavljaju dovoljno dobre reference.

Izrada online shopa
Izrada web prezentacije
Redizajn web sajta
Održavanje web sajta
Marketing

Popularne usluge marketinga koje nudimo

Marketing na društvenim mrežama

Vaš nalog na društvenim mrežama biće dodijeljen profesionalcu koji će blisko sarađivati sa Vašim timom, učestvovati u postavljanju i ostvarivanju zajedničkih cijeva i sprovođenju različitih marketinških kampanja. Imamo sjajnu komunikaciju sa postojećim klijentima, na šta smo zaista ponosni. Kada kreiramo sadržaj koji će se postavljati na web, prvo obavijestimo klijenta i odradimo zajedničke konsultacije. Ovakve diskusije nam donesu nove ideje, takođe nove planove i ciljeve za neke buduće kampanje.

Google ADS
Viralni marketing
Content marketing
Email marketing
Marketing

Popularne usluge developmenta koje nudimo

Razvoj web aplikacija

Custom web aplikacija predstavlja unikatno izrađen softver čiji kod se nalazi na serveru. Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar browser-a, putem Interneta. Ono što web aplikacije posebno izdvaja u odnosu na tradicionalne vebsajtove jeste mogućnost korisničke interakcije, koja dalje nudi bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja.

Razvoj mobilnih aplikacija
Frontend development
Backend development
WooComerce